Херсонські журналісти допомогли міліції затримати нетверезого хулігана

Херсонські журналісти допомогли міліції затримати нетверезого хулігана

02.08.13 17:50 0 822
В Херсоні фотокореспонденти місцевої газети та Інтернет-видання Дмитро Кулаков і Олександр Корняков врятували працівницю тиру від агресивного дебошира та допомогли міліції затримати його.

За словами журналістів, у парку вони почули крики жінки і поспішили на допомогу. Виявилось, що за працівницею тиру ганявся нетверезий чоловік з ножем у руках. Він ламав атракціони та поводився вкрай буйно. Фотокореспонденти одразу ж зателефонували по номеру “102”.

Потім невідомий пішов в іншу сторону та робив вигляд, ніби нічого не сталося. В цей час журналісти стежили за ним та не випускали з поля зору. Коли під’їхав автомобіль патрульної служби міліції, чоловік одразу ж став тікати. Журналісти не розгубились і кинулись наздоганяти невідомого. Вони повалили його на землю та утримували, поки не підбігли міліціонери. Також на місце прибула слідчо-оперативна група Суворовського райвідділу міліції.

- Ми з колегою не могли залишитися осторонь, коли жінка благала про допомогу. Вважаю, що люди повинні допомагати одне одному, не бути байдужими до випадків жорстокості та несправедливості, - вважає журналіст Дмитро Кулаков.

Невідомий поводився дуже агресивно, чинив опір правоохоронцям, намагався розірвати на собі наручники. Зважаючи на його неадекватну поведінку, правоохоронці викликали медичних працівників, щоб заспокоїти чоловіка. Нині він знаходиться в лікарні.

- На мою думку, кожен громадянин повинен допомагати захищати права інших людей. А те, що це зробили журналісти – удвічі похвально. Велике їм спасибі. Вони проявили свою активну громадянську позицію і інші мають наслідувати їх приклад, - зазначив начальник УМВС України в Херсонській області генерал-майор міліції Валерій Літвін.

СЗГ УМВС України в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ