Дніпропетровські УБОЗівці вилучили великий арсенал зброї та коштовності

Дніпропетровські УБОЗівці вилучили великий арсенал зброї та коштовності

02.08.13 08:00 0 1007
Працівники міліції викрили злочинну групу, яка спеціалізувалася на діяльності, пов’язаній з неконтрольованим обігом вогнепальної зброї та бойових припасів на території міста Дніпропетровська.

До незаконного зберігання та організації збуту зброї виявилися причетними два чоловіки 42 та 57 років. За цим фактом було відкрите кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

У рамках відкритого кримінального провадження у травні було проведено оперативну закупівлю в одного з членів угруповання пістолету з глушником калібру 8 мм, який за результатом НДЕКЦ був визнаний вогнепальною зброєю.

30 липня працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю провели санкціонований обшук за місцем проживання 57-річного чоловіка, який проживає в Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська.

Під час обшуку у нього вдома було вилучено близько 6 видів різноманітної зброї, серед якої пістолети, револьвер, рушниці, карабін. Також було знайдено близько 20 одиниць димових шашок, близько 60 детонаторів, більше тисячі набоїв до різного виду зброї, глушники та магазини до пістолетів.

Крім цього, у своїй квартирі зловмисник зберігав чималу кількість золотих виробів: кольє, ланцюжки, сережки, обручки, деякі з діамантами та іншими коштовним камінням. Також у квартирі було виявлено марихуану та декілька посвідчень невідомого походження. Обшукавши автомобіль, що належить підозрюваному громадянину, працівники УБОЗу знайшли ще 2 пістолети та набої до них. Все вилучене направлено для проведення експертизи.

Зловмисників затримано, їм загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перегляд фільмів онлайн
Наступна новина: Футбольна команда ...

КОМЕНТАРІ