На Харківщині школяр отримав чотири роки позбавлення волі за скоєння грабежу

На Харківщині школяр отримав чотири роки позбавлення волі за скоєння грабежу

02.08.13 08:58 0 851
На Барвінківщині районний суд виніс вирок недбайливому учневі місцевої школи, який наважився на пограбування двох жінок.

В травні цього року слідчим відділом Барвінківського РВ ГУМВС України в Харківській області було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. У скоєнні тяжкого злочину працівники міліції викрили 17-річного підлітка, який напав на мати з донькою з метою пограбування.

Того вечора, близько десятої години, місцеві мешканки поверталися додому з гостин. В цей момент назустріч їм рухався 17-річний хлопець, який побачивши одиноких перехожих, вирішив відібрати у них гроші та інші цінні речі. Жінка пояснила грабіжнику, що в її гаманці порожньо, але зловмисника це не зупинило. За допомогою фізичної сили він відібрав у дівчини мобільний телефон та зник з місця події.

Розгляд цієї справи відбувся в Барвінківському районному суді. Призначаючи вид і міру покарання, суд врахував те, що хлопець вже був раніше судимим за спричинення тілесних ушкоджень та крадіжку. Крім того він мав вкрай негативну характеристику як серед школярів, так і в оточенні близьких. Тому вирок суду був однозначним - хлопця засуджено до чотирьох років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: на ...

КОМЕНТАРІ