Найбільш резонансні злочини та події на 02.08.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 02.08.2013 р.

02.08.13 16:23 0 949
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14861 заява та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4446 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 581 дорожньо-транспортних пригод, в яких 14 осіб загинули та 168 травмовано.

У місті Сєверодонецьку Луганської області в будинку за місцем проживання 52-річного приватного підприємця (перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері), під час сварки на ґрунті ревнощів пострілами з саморобного пістолета гумовими кулями поранив у голову свою дружину, після чого покінчив життя самогубством, вистріливши із згаданого пістолета в голову. Зброю вилучено. Жінку госпіталізовано. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У Пустомитівського району Львівської області в результаті проведення слідчих дій затримано 36-річного жителя міста Львова. Попередньо встановлено, що він уночі 1 серпня в будинку 34-річної безробітної, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножові поранення шиї 37-річному жителю (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Києві до міліції по спецлінії “102” зателефонувала невідома. Вона повідомила, що в приміщенні однієї з фінансових установ закладено вибухівку. На час проведення обстеження евакуація не проводилася. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Вжитими заходами встановлено, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонукань, зробила 28-річна місцева жителька. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківські ...
Наступна новина: Граничний термін подання ...

КОМЕНТАРІ