Дмитро Романюк: Процес реорганізації ДПІ у м.Івано-Франківську завершено

Дмитро Романюк: Процес реорганізації ДПІ у м.Івано-Франківську завершено

02.08.13 17:29 0 889
Днями в Івано-Франківській ДПІ відбулись чергові загальні колективні збори. Крім традиційного обговорення підсумків роботи інспекції за перше півріччя 2013 року міські міндоходівці ознайомились із стратегічними напрямками нового відомства, які прозвучали на Всеукраїнському форумі працівників Міндоходів, що проходив у Києві на початку липня цього року.
У Форумі приймали участь представники керівного складу ДПІ у м. Івано-Франківську. Вони поділились враженнями від почутого там. Перед присутніми на зборах виступили начальник та перший заступник міської ДПІ Міндоходів Дмитро Романюк та Олександра Михайловська.
«Процес реорганізації ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління Міндоходів області завершено. Ця реорганізація не створила жодних незручностей для платників податків», - повідомив Дмитро Романюк. Він також зазначив, що відтепер колектив інспекції працює у новому відомстві за новими стратегічними напрямками, побудованими на підвищенні рівня культури сплати податків та митних платежів, конструктивному діалозі з громадськістю, неупередженому та справедливому застосуванні законодавства, зменшенні адміністративного навантаження для громадян та бізнесу, тощо.
Більш детально про нові підходи до співпраці з бізнесом розповіла Олександра Михайловська. Вона наголосила на тому, що головним завданням для кожного працівника інспекції повинна стати ефективність у всіх напрямах діяльності, пошук нових нестандартних підходів та методів роботи під час реалізації базових принципів, які закладені в місії, баченні та стратегічному плані розвитку Міністерства податків і зборів.
До уваги колективу інспекції було запропоновано перегляд двох відеороликів, презентованих під час Всеукраїнського форуму. Один з них висвітлював процес утворення Міністерства доходів і зборів України шляхом злиття двох потужних служб – податкової та митної. Його лейтмотивом стала необхідність якісної роботи в складі єдиної великої команди. Інший ролик стосувався попередження корупції серед працівників Міндоходів як ганебного явища, що є абсолютно несумісним із функціонуванням нового державного органу. За допомогою яскравих художніх образів, змальовуючи безперспективне майбутнє «хабарників», творці фільму поставили перед глядачами риторичне запитання: «Чи варто?».
Завершуючи збори, Дмитро Романюк наголосив, що в період активних змін, які породжують чимало зовнішніх та внутрішніх викликів, впоратись з ними можливо лише в якості міцної команди з єдиним духом та цілісним баченням. «Кожний з Вас - це мала частка великого колективу. Я глибоко переконаний, що ми з вами досягнемо успіху тільки тоді, коли кожен на своєму місці відчуватиме відповідальність за результат», - підкреслив Дмитро Романюк.



Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-Франківську
Головного управління Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині громада ...
Наступна новина: На Харківщині школяр ...

КОМЕНТАРІ