Андрій Говоров встановив рекорд України та вийшов у півфінал чемпіонату світу третім

Андрій Говоров встановив рекорд України та вийшов у півфінал чемпіонату світу третім

02.08.13 18:19 0 861
2 серпня 2013 року. Український плавець Андрій Говоров встановив сьогодні рекорд України та вийшов у півфінал чемпіонату світу третім, повідомляє Федерація плавання України.

Він проплив дистанцію 50 м вільним стилем за 21.80, обійшовши більше сотні найкращих плавців світу – призерів та учасників Олімпійських ігор. Цим результатом він побив рекорд України, встановлений у 2006 році Олександром Волинцем (21.97).

«Андрей увірвався у світову еліту спринтерів, - каже перший віце-президент Федерації плавання України Дмитро Качуровський. – Дисципліна, в якій він виступав, - одна з найважчих і найбільш конкурентних у світі. Як правило, найкращі результати показують спринтери віком 25-27 років. І в 21-річного Андрія Говорова є всі можливості стати у цій дисципліні найкращим».

Перше та друге місця у півфіналі зайняли олімпійські чемпіони - француз Флоран Маноду та бразилець Фільо С’єло.

Півфінальні запливи розпочнуться сьогодні ввечері.


Справка

Федерація плавання України (www.swimukraine.org.ua) – всеукраїнська суспільна організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.

Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейскої та Міжнародної федерації плавання.


Прес-служба Федерації плавання України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влада Єгипту закликала ...
Наступна новина: Сноуден отримав у Росії ...

КОМЕНТАРІ