Хмельниччина: на Кам’янеччині вирішили не гратися з «тіньовими шашечками»

Хмельниччина: на Кам’янеччині вирішили не гратися з «тіньовими шашечками»

03.08.13 15:55 0 833
У рамках реалізації програми з легалізації трудових ресурсів податківці Кам’янець - Подільської ОДПІ продовжують наводити лад на ринку пасажирських і вантажних перевезень.

«Чимало таксистів, які працюють нелегально, не лише створюють нечесну конкуренцію своїм колегам, котрі мають ліцензію на провадження цього виду діяльності, а й абсолютно не переймаються щодо комфорту пасажирів, прагнучи якнайшвидше отримати легкі гроші. Такі перевізники не несуть відповідальності за безпеку пасажирів і належать переважно до категорії найбільш злісних порушників правил дорожнього руху, зауважують працівники ДАІ»,- коментує ситуацію начальник об’єднаної податкової інспекції Ігор Бєлко.

Тож з початку року працівниками відділу контрольно - перевірочної роботи доходів і зборів з фізичних осіб, спільно з іншими контролюючими органами, проведено 41 захід. За наслідками перевірок складено 51 протокол про адміністративне порушення, застосовано фінансові санкції на суму понад 50 тисяч гривень.

Працівники Міндоходів краю у межах чинного законодавства беруть участь у спільних рейдах і перевірках з органами ДАІ та органами місцевого самоврядування, проводять аналіз одержаної з усіх доступних внутрішніх і зовнішніх джерел інформації щодо суб’єктів ведення господарювання, які здійснюють пасажирські і вантажні перевезення. Результати аналізу використовуються при відборі платників податків до перевірки і при проведенні контрольно - перевірочної роботи.

Показовим є той факт, що начальник Кам’янець-Подільської ОДПІ Ігор Бєлко та представниками органів місцевого самоврядування проводять системні зустрічі з громадянами, які мають намір займатись підприємницькою діяльністю за видом діяльності – надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом. Обговорення питань щодо умов здійснення такої діяльності в рамках існуючих вимог законодавства, а також складностей , які виникають, як кажуть в робочому порядку знімає гострі кути.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ