Хмельницький міський відділ міліції приймав гостей

Хмельницький міський відділ міліції приймав гостей

03.08.13 16:43 0 910
В цей день гості відділку приходили до приміщення не з горем та купую проблем, а просто із бажанням подивитись, перевірити, дати власну оцінку роботі міліції.

Нагодою познайомитись з міліцією «із середини» скористалося чимало жителів обласного центру та його гостей, адже не щодня отак безпосередньо можна поспілкуватися з захисниками громадського спокою.

Захід розпочався черговим знайомством із першим заступником начальника Хмельницького МВ Сергієм Трачем, який вкотре наголосив на основному принципові роботи міліції: «Ми „відкриті“ для всіх і завжди, а не тільки ». Він запевнив, що кожному, хто звертається до міліції, приділяється максимум уваги, працівники міліції намагаються знайти індивідуальний підхід і до потерпілого, і до злочинця, й діють виключно в межах Закону. Сергій Степанович також зазначив, що відділ міліції — це така установа, куди мало-хто з відвідувачів приходить із радістю, в основному, це неприємні моменти, і дуже важливо, щоб в такі хвилини співробітники міліції знайшли правильний підхід до людини, бо ж міліціонери не тільки стражники Закону, а ще й психологи та добрі порадники.

Після короткої розмови гостей познайомили із тими, чиї голоси вони чують першими, коли набирають «102» — працівниками чергової частини, яка є основним осередком оперативної інформації. Саме від них залежить те, як швидко на виклик приїде слідчо-оперативна група. Від того, наскільки якісно вони проінформують про злочин чи правопорушення оперативних співробітників, залежить розкриття злочинів по «гарячим слідам». Можна сказати, що чергова частина є посередником між громадянами та правоохоронцями. Присутні змогли також побачити збір слідчо-оперативної групи, яка саме здійснювала виїзд на місце скоєння грабежу.

Далі гостям запропонували оцінити комфортабельну кімнату відпочинку добового наряду та камери, в яких поміщають осіб, що вчинили правопорушення.

Після знайомства із черговими громадяни мали змогу подивитись на роботу експертів та побувати в їх лабораторіях. Охочим відвідувачам запропонували зняти відбитки пальців рук, щоправда, не в злочинця, а у своїх сусідів.

Після тривалих прогулянок по відділку до присутніх звернулись працівники сектору кадрового забезпечення, які розповіли про переваги та особливості роботи в міліції та запросили усіх сильних і мужніх чоловіків на службу в ОВС.

Найбільше захоплення у молодого покоління відвідувачів викликала зброя, яку демонстрували працівники дозвільної системи.

На завершення знайомства з роботою правоохоронців відвідувачам запропонували приміряти обмундирування, в яких міліціонери несуть службу під час масових заходів, та подивитись на розвід патрульно-постової служби, а найдопитливішим та сміливим запропонували разом із бійцями ППС заступити на нічне патрулювання міста.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США посилюють заходи ...
Наступна новина: У Львівській області праця ...

КОМЕНТАРІ