На Хмельниччині затримали підозрюваного у вбивстві школярки

На Хмельниччині затримали підозрюваного у вбивстві школярки

03.08.13 15:38 0 785
Працівники Старокостянтинівського райвідділу міліції розкрили вбивство 16-річної дівчини, яка розшукувалася, як безвісті зникла.

Заява про зникнення школярки надійшла від матері 28 липня після того, як односельчани усю ніч намагалися самотужки її розшукати. За словами вбитої горем жінки, донька ввечері не повернулася з сільського клубу, хоча зателефонувала, що буде вдома за кілька хвилин. Після того телефон дівчини більше не відповідав. Зображенням юної життєрадісної красуні кілька днів пістрявили усі стовпи в околицях, райцентрі та сусідніх районах.

Усі, хто знав зниклу, характеризували її як розумну, порядну та ввічливу активістку, тому про її втечу з дому, як це інколи трапляється у підлітковому віці, і мови бути не могло.

Правоохоронці кілька днів поспіль працювали цілодобово, аби з‘ясувати, що ж трапилося з школяркою. Правда виявилася приголомшливою як для родини, так і для односельців — у вбивстві зізнався далекий родич дівчини. Обурення селян викликав той факт, що за декілька годин після вбивства, він разом з іншими, ніби нічого і не трапилося, активно розшукував бідолашну по селі.

Двадцятип‘ятирічний чоловік ніде не працював. Того злощасного дня він підзаправився кількома пляшками пива. За його словами, родичку зустрів тоді, коли після сварки з батьками вийшов прогулятися селом. Дівчина поверталася додому і вже майже була біля власної хати, але він вмовив її пройтися разом, бо мав потребу виговоритися. Як напав на бідолашну — каже, що достеменно не пам‘ятає. Спочатку ударив кулаком, потім узявся душити. Отямився, коли дівчина уже лежала на дорозі мертвою. Зрозумівши, що накоїв, молодик відволік тіло своє жертви у високу траву край кукурудзяного поля.

Наразі відносно затриманого відкрите кримінальне провадження за ознаками статті 115 Кримінального кодексу України. У якості запобіжного заходу суд обрав арешт.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роботи по завершенню ...
Наступна новина: Волиняни мають нагоду ...

КОМЕНТАРІ