У Львівській ОДА обговорено питання вдосконалення бюджетного законодавства України

У Львівській ОДА обговорено питання вдосконалення бюджетного законодавства України

03.08.13 16:34 0 889
За дорученням голови обласної державної адміністрації Віктора Шемчука, 31 липня відбулося засідання робочої групи з питань бюджетного фінансування.

У засіданні, окрім членів робочої групи, взяли участь працівники департаменту фінансів, виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України зі своїм заступником, представники Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області та Головного управління Міндоходів у Львівській області.

Учасники наради обговорили питання вдосконалення бюджетного законодавства України, посилення ролі місцевих бюджетів шляхом внесення змін до Бюджетного кодексу України, Формули розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів між місцевими бюджетами, інших документів з питань податкової політики та касового обслуговування місцевих бюджетів.

За результатами розгляду робоча група вирішила підготувати та направити звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України та народних депутатів від Львівщини з конкретними пропозиціями таких змін.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Проведена позачергова ...

КОМЕНТАРІ