У Львівській області у Городку затримали злодія, який скоював злочини із неповнолітнім

У Львівській області у Городку затримали злодія, який скоював злочини із неповнолітнім

03.08.13 16:13 0 938
Правоохоронці затримали чоловіка, який викрав автомобіль, а наступного дня обікрав гараж місцевого мешканця.

Із письмовою заявою до Городоцького райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець і повідомив, що у с. Черляни Городоцького району, невідома особа, шляхом розбиття склопакету метало-пластикового вікна, таємно проникла в його гараж, звідки таємно викрала одне вудилище марки Sedei моделі F-22, одне вудилище марки Adams моделі Renegade 400, акумуляторну батарею „Електроисток 60”, яка знаходилася в автомобілі марки «ВАЗ – 2101» та пневматичну зброю марки „ Crosman classic ”.

Наступного дня до райвідділу звернувся ще один місцевий мешканець, який повідомив про те, що невідомий незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-21033» зеленого кольору.

Злочинця, за гарячими слідами» розшукав дільничний інспектор міліції Телюк Юрія Васильович, який і затримав чоловіка.

Згодом правоохоронці встановили, що 19-річний молодик, який вже скоював кримінальні правопорушення, мешканець Городоцького району. Обидва злочини він скоїв не сам, а спільно з неповнолітнім мешканцем села Мальковичі.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.3 ст.185 (крадвжка) КК України. На даний час вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності за ст. 304 КК України (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність).

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ