Роботи по завершенню будівництва по вул. Щорса, 155 у місті Житомирі продовжуються

Роботи по завершенню будівництва по вул. Щорса, 155 у місті Житомирі продовжуються

03.08.13 15:37 0 844
Директор КП «Агентство з управління майном», депутат Житомирської міської ради Ольга Пархомчук розповіла, як ідуть роботи із завершенням будівництва по вул. Щорса, 155 у місті Житомирі.

«18 липня 2013 р. ми відновили роботи. Був демонтований і вивезений баштовий кран. Всі роботи з його використанням вже завершені. Вирішується питання щодо виділення 8,9 мільйонів гривень на добудову цього будинку, яке буде включено в Закон України «Про зміни до державного бюджету України на 2013 рік», що будуть розглядатися на найближчій сесії Верховної Ради. Ми вже почали тендерну процедуру, щоб отримати ці кошти та одразу їх використовувати», - розповідає Ольга Пархомчук.

Ольга Пархомчук зауважує, що навіть після продажу вільних квартир коштів на повну добудову не вистачать, через що внутрішні роботи в квартирах кожен з жителів буде проводити самостійно: « для повної добудови потрібно більше 25 мільйонів. За домовленістю з інвесторами ми виключили внутрішні роботи, щоб була вода, газ, каналізація проведені до квартири, а по квартирі кожен буде робити ці роботи (стяжку полу, штукатурку, встановлення сантехніки, опалення) самостійно. Для добудови нам потрібно трохи більше 13 мільйонів. Різниця між необхідними 13 млн. та 8,9 млн., які виділить держава, буде покрита за рахунок продажу вільних квартир».

Нагадаємо, 1 липня Кабінет Міністрів України виділив 150 мільйонів гривень для вирішення питання завершення спорудження житлових об’єктів у містах Ковель, Житомир, Луганськ, Одеса та Хмельницький, фінансування будівництва яких відбувалось із залученням державних коштів, наданих для довгострокового іпотечного кредитування молодих сімей. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

«За ці кошти плануємо до кінця року завершити будівництво житлових об’єктів у містах, які я назвав і вже в наступному році ввести їх в експлуатацію», - сказав Геннадій Темник.

Мова йде у тому числі про житловий будинок у місті Житомирі по вул. вул. Щорса,155.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ