З першого вересня у тернопільських садочках запрацює 13 додаткових груп

З першого вересня у тернопільських садочках запрацює 13 додаткових груп

03.08.13 16:09 0 877
Проблема нестачі місць у дошкільних закладах, що турбувала тернополян, поступово втрачає свою актуальність. У минулому році в тернопільських садочках відкрили 10 додаткових груп. Цьогоріч навіть дещо перевищили плановий показник – замість десяти з початком нового навчального року у Тернополі запрацює 13 додаткових груп. Для цього з міського бюджету виділили 780 тисяч 800 гривень.

Додаткові групи відкрили у чотирьох мікрорайонах міста - в тих, де була найбільша потреба. Зокрема, нові групи з першого вересня запрацюють на БАМі (садочки № 9,21,22,23,30, навчально-виховний комплекс (ТНВК) № 17), «Дружбі» (садочки № 13,37, ТНВК № 35), «Східному» (садочки № 26,36), та у Центрі (садочок № 38, ТНВК № 1).

«Ми вивільнили приміщення від орендарів, які займали їх багато років. 13 груп, відкритих в різних мікрорайонах міста, в сукупності складають один великий садочок. Так ми наразі повністю задовольнили потребу батьків та дітей у садочках. Надалі за допомогою електронного запису формуватимемо списки і визначатимемо, скільки ще місць потрібно», - зазначила начальник управління освіти і науки міськради Ольга Похиляк.

За словами очільниці міської освіти, завдяки відкриттю додаткових груп, вдалося вирішити і проблему з доїздом до садочків. Відтепер батьки можуть влаштувати своїх діток у дошкільний заклад біля дому, в крайньому випадку у той, що за кілька будинків від місця проживання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Amnesty International: ...

КОМЕНТАРІ