У Волинській області заклади освіти готові до нового навчального року на 93%

У Волинській області заклади освіти готові до нового навчального року на 93%

03.08.13 08:31 0 863
Заклади освіти області до нового навчального сезону готові на 93%. Про це повідомив начальник управління освіти і науки ОДА Олександр Хомич під час селекторної наради у голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Станом на 1 серпня із 778 шкіл та 404 дошкільних навчальних закладів переважна більшість готова приймати учнів та вихованців за парти. Деяким Луцьким школам якісно готуватись до 1 вересня завадила стихія, що вирувала в обласному центрі 30 липня.

Олександр Хомич підкреслив, що у навчальних закладах постійно впроваджуються заходи з енергозбереження та ремонтуються тепломережі. На ці роботи було виділено більше 5 млн грн.

Борис Клімчук зауважив, що у питанні модернізації котелень, в області існує єдина схема: застосування котлів на тверде паливо. «Це – єдина політика в цьому питанні. Ми ефективно обігріваємо заклади освіти та економимо великі суми коштів, які залишаються на місцях», - сказав він.

Олександр Хомич також повідомив, що усі 2-5 класи стовідсотково забезпеченні підручниками.

Питання підвезення до навчальних закладів учнів та вчителів залишається відкритим, не дивлячись на постійне оновлення шкільного автопарку. Борис Клімчук рекомендував начальнику профільного управління зобов’язати директорів шкіл укласти договори з рейсовими перевізниками.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківська ...
Наступна новина: Транспортні міліціонери ...

КОМЕНТАРІ