В Луцьку на обласній селекторній нараді аналізували готовність шкіл до нового навчального року

В Луцьку на обласній селекторній нараді аналізували готовність шкіл до нового навчального року

03.08.13 08:42 0 841
Відбулася обласна відеоселекторна нарада у голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука. Участь у селекторі взяв Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук та начальники управлінь освіти, охорони здоров’я, а також фінансів та бюджету міської ради.

Розглядаючи стан підготовки шкіл та дошкільних навчальних закладів області до нового 2013 - 2014 навчального року, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Хомич повідомив, що загальноосвітні навчальні заклади готові до початку навчального року на 92%. На ситуацію значною мірою вплинула нещодавня стихія в обласному центрі.

Доведеться додатково ремонтувати у Луцьку школи №7, 2, 22, 1, 11, вечірню школу та Палац учнівської молоді.

Голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук повідомив, що «протягом десяти днів у міста і райони області будуть направлені кошти, щоб стовідсотково завершити підготовку шкіл та дошкільних закладів до нового навчального року».

Крім того, на нараді проаналізовано виконання розпорядження КМУ про перерозподіл деяких видатків та передачу бюджетних призначень, передбачених у 2013 році Міністерству фінансів України, щодо протипаводкових робіт та запобігання підтопленню населених пунктів області; виконання доручення голови облдержадміністрації щодо перевірки стану благоустрою, утримання кладовищ, обелісків та інших місць поховань.

Обговорено також стан реєстрації земельних ділянок та речових прав на них, а також стан дотримання законодавства у сфері оплати праці в частині погашення заборгованості заробітної плати та її рівень на підприємствах області.

Торкнулися й питання акумуляції коштів на ремонт доріг комунальної власності територіальних громад.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Панькевич вимагає ...
Наступна новина: ООН закликає розслідувати ...

КОМЕНТАРІ