В Мукачеві відбувся прийом керівника ДАІ Закарпаття

В Мукачеві відбувся прийом керівника ДАІ Закарпаття

03.08.13 08:09 0 858
Днями у відділенні ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції провів прийом громадян т.в.о. начальника Державтоінспекції Закарпатської області полковник міліції Юрій Вейкай. На прийомі побували мешканці міста Мукачева та району зі своїми питаннями і пропозиціями.

Судячи з прийому, найбільше запитань до керівника ДАІ назбиралося у перевізників, адже саме їхні представники завітали на прийом громадян. Одне з найбільш актуальних питань, яке цікавило всіх – це стан доріг, через які у перевізників не тільки постійно ламається транспорт, а й затримуються рейси. Юрій Юрійович погодився з присутніми, що стан автомобільних доріг, насправді, не є належним. Однак, питання асфальтного покриття не зовсім належить до компетенції Державтоінспекції. З боку правоохоронного органу до керівництва «Автодору» та комунальних організацій, які обслуговують дороги, постійно надходять приписи та стягнення, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Ще одним «болючим» питанням для більшості мукачівських водіїв є відновлення роботи світлофору на перехресті вулиць Духновича-Садова. Адже через його несправність, зауважили шофери, їм доводиться порушувати Правила дорожнього руху. Полковник Вейкай зауважив, що він знає про цю проблему і вона найближчим часом буде вирішена. Наразі погоджено питання про заміну старого світлофору на більш сучасний, який буде працювати в автоматичному режимі залежно від транспортного навантаження.

Окрім того, на прийомі т.в.о. начальника ДАІ області звучали питання про облаштування додаткових зупинок поблизу навчальних закладів по вул. Підгорянській (ЗОШ №6), вул. Л.Толстого (ЗОШ №16). Так само цікавило мукачівців нововведення щодо зміни у процедурі оплати штрафів за порушення у сфері безпеки дорожнього руху. Адже наразі процедура сплати штрафів удосконалена, оскільки в громадян не буде необхідності в наданні копій квитанцій про сплату штрафів до підрозділів ДАІ.

За підсумками прийому громадян полковник міліції провів імпровізовану прес-конференцію, відповів на низку питань стосовно різних аспектів діяльності підрозділу ДАІ. Журналістів найбільше цікавило питання паркування на центральних вулицях міста.

«Це болюче питання не лише для Мукачева, а й для інших районних центрів області та міста Ужгорода. Найперше, водії мусять дотримуватись правил дорожнього руху, а з іншого боку я розумію, що вулиці вузькі, а місць для паркування немає. Тому розраховуємо на порозуміння і підтримку місцевих мешканців, - зазначив Юрій Вейкай».

Бажаючих поспілкуватись із керівником ДАІ області було небагато, проте всі отримали компетентні відповіді, поради та консультації.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ