В Івано-Франківській області івано-Фрагнківський центр обслуговування платників податків відвідав заступник міністра Міндоходів Андрій Ігнатов

В Івано-Франківській області івано-Фрагнківський центр обслуговування платників податків відвідав заступник міністра Міндоходів Андрій Ігнатов

03.08.13 08:14 0 817
З роботою Центру ознайомили столичного гостя начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль та начальник Івано-Франківської ДПІ Дмитро Романюк. Вони провели екскурсію трьома залами Центру, розповіли про адміністративні та інформаційні послуги, які там надаються, та про нові методи співпраці з платниками податків.

Андрія Ігнатова зацікавили стенди для відвідувачів Центру, розміщені на першому поверсі інспекції. Він позитивно відзначив їхнє інформаційне наповнення щодо питань оподаткування та надання адміністративних послуг. Посадовець схвально відгукнувся про організацію роботи по обслуговуванню платників податків працівниками ДПІ в операційних залах Центру.

Перебуваючи з робочим візитом на Прикарпатті він не лише ознайомився з роботою івано-франківських міндоходівців, але і поспілкувався з платниками податків. Найбільше його цікавило питання, чи задоволені суб‘єкти господарювання рівнем їх обслуговування та якістю надання адміністративних послуг. Андрія Ігнатова також хвилювали питання умов праці працівників ДПІ та технічне забезпечення процесів оподаткування.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: пильнуйте за ...
Наступна новина: Хмельниччина: відбулась ...

КОМЕНТАРІ