В Івано-Франківській області чорна дата в календарі

В Івано-Франківській області чорна дата в календарі

03.08.13 08:20 0 1160
Зазвичай у календарі зазначені червоні дати – то наші свята. А ця, навпаки, чорна. 22 серпня – Всеукраїнський День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. По суті, День поминання всіх тих, хто поклав своє життя на вівтар служіння Закону та Правопорядку.

Тричі на рік – у День пам’яті загиблих працівників міліції, в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та на День міліції України біля обеліска збирається особовий склад обласного управління внутрішніх справ, ветерани міліції та сім’ї загиблих, проводиться мітинг, панахида по загиблим,покладаються квіти.

Доброю традицією стало збиратися в цей день керівництву УМВС разом із дружинами, матерями та дітьми загиблих, спільно намагатися шукати можливості для покращення умов життя та вирішення багатьох наших проблем.

Мій чоловік Мазур Леонід Степанович – один із тих, хто прийняв на себе удар ядерної стихії на Чорнобильській АЕС. На жаль, він пішов у вічність у 36 років, залишивши смуток, біль та двох ще зовсім малих синочків. Минуло вже багато років, а в серці досі залишився біль втрати близької, дорогої людини.

Сама підняла синів, дала їм освіту та благословила на сімейне життя. Самій і радощі від їх успіхів, від народження внучків та біль від їх невдач та труднощів. Усе – на одні жіночі плечі.

Тому добре ставлення, підтримка, розуміння, добра порада нам, вдовам, украй необхідні. Сподіваємося, що і на далі керівництво обласного УМВС, його працівники з розумінням ставитимуться до наших проблем.

На превеликий жаль, скорботна Книга пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків, поповнюється записами і фотографіями, бо професія правоохоронця є однією з найнебезпечніших. Тому хочеться всім правоохоронцям побажати здоровими повертатися до сім’ї, в рідний дім.

Ми, вдови, вдячні за те, що у ваших серцях живе пам’ять про близьких та дорогих нам людей, які ціною власного життя рятували рідну землю, людей, людське та державне майно.

Вічна пам'ять і вічна слава вам, лицарі без остраху і докору!

Любов Мазур, м. Івано-Франківськ.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ