Інваліди Великої Вітчизняної війни та постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи отримали житло на Львівщині

Інваліди Великої Вітчизняної війни та постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи отримали житло на Львівщині

03.08.13 08:15 0 855
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Романів 2 серпня, взяла участь в урочистій церемонії з нагоди введення в експлуатацію багатоквартирного житлового будинку на вул. Шевченка, 33 у місті Дубляни Жовківського району.

«Перша умова людського щастя – це рідний дім. Цей дім – це спільні зусилля багатьох людей. Бажаю щоб у нових квартирах у вас завжди була злагода, любов та достаток», – сказала Ірина Романів у вітальному слові.

Зазначимо, у будинку отримали квартири 9 інвалідів Великої Вітчизняної війни, 6 постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також 51 член кооперативу.

Нагадаємо, у 2012 році Львівська облдержадміністрація визнала об’єкт проблемним і взяла під свій контроль завершення його будівництва. Зокрема, здійснила подання об’єкта на Міжвідомчу комісію Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо участі у програмі «Доступне житло» за рахунок пільгового іпотечного кредитування.

На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо розвитку будівельної галузі, питання щодо будови цього об’єкту розглянула робоча група з питань добудови проблемних об’єктів житлового будівництва, затверджена розпорядженням голови Львівської ОДА від 17.07.12 №469/0/5-12.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: відбулась ...
Наступна новина: Волинь: перший заступник ...

КОМЕНТАРІ