У Львівській області стрийські свободівці врятували будинок "Просвіти" та відновлюють басейн

У Львівській області стрийські свободівці врятували будинок "Просвіти" та відновлюють басейн

03.08.13 08:28 0 904
Завдяки наполегливості депутатів-свободівців у Стрийському народному домі "Просвіта" вдалося зупинити аварійний витік води. Після звернень депутата Стрийської міськради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василя Коружака працівники водоканалу замінили трубу й зупинили витік, який тривав уже протягом тижня та загрожував нищенням будинку.

Зазначимо, що стрийські свободівці постійно підтримують народний дім, співпрацюють із його колективом. Зокрема, вони неодноразово долучалися до прибирання та ремонту будівлі.

Окрім цього, завдяки ініціятиві та фінансовій підтримці свободівців друге життя отримає басейн у селі Угерсько Стрийського району. У той час, коли міська рада урізала фінансування басейну, свободівці власними силами та коштами взялися ремонтувати споруду.

Зокрема, за фінансової підтримки активіста Стрийської міської організації ВО "Свобода" Олега Пастушина, було придбано матеріали для ремонту фасаду, встановлено риштування. Уже розпочато ремонтні роботи і, можливо, невдовзі оновлений басейн відчинить свої двері для юних спортсменів.

Нагадаємо, що 11 липня 2013 року депутат Стрийської районної ради від "Свободи" Мар'ян Берездецький та депутат Стрийської міськради свободівець Василь Пронів оглянули басейн в селі Угерсько Стрийського району. Басейн, яким керує депутат Стрийської райради від ВО "Свобода" Мирослав Любас, користується популярністю в жителів району, тут тренуються школярі зі Стрия, з міст і сіл району, однак зараз заклад потерпає від недофінансування. Цього року фінансування на утримання басейну з районного бюджету урізане на 200 тисяч гривень, до того ж це сталося тоді, коли гостро постала необхідність ремонту даху й стелі. За словами Мар'яна Берездецького, депутати-свободівці звертатимуться до голів районної ради та державної адміністрації з клопотанням про збільшення видатків на утримання басейну.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЧС-2013. Говоров встановив ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ