Чернігівщина: Недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги - головне завдання для влади

Чернігівщина: Недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги - головне завдання для влади

03.08.13 08:12 0 861
Питання тарифно-цінової політики є дуже актуальним, оскільки розмір тарифів безпосередньо впливає на життєвий рівень та платоспроможність населення. Саме тому перед органами виконавчої влади стоїть завдання недопущення підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

На виконання протокольного рішення засідання Кабінету Міністрів України від 19 червня №41, з метою забезпечення перевірки економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги, які були підвищені органами місцевого самоврядування з початку 2013 року, та вжиття заходів щодо скасування завищених тарифів розпорядженням голови облдержадміністрації створено обласну робочу групу з перевірки економічної обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги. Робочою групою було проведено перевірки 11 підприємств житлово-комунального господарства області.

2 серпня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко провів чергове засідання робочої групи, де були розглянуті всі подані підприємствами матеріали.

За результатами проведеної роботи робоча група рекомендувала частині підприємств житлово-комунального господарства області здійснити перерахунки тарифів згідно з виявленими порушеннями та зауваженнями, зменшивши їх на відповідну величину та внести зміни до відповідних рішень розпорядчих органів. Решті ж підприємств – припинити дію скорегованих тарифів та зобов’язати здійснити розрахунки тарифів відповідно до діючого законодавства.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області в ...

КОМЕНТАРІ