Типовими порушеннями, які допускаються у вказаних закладах, є використання інвентарю неналежної якості, не за призначенням, потреба в оновленні його маркування, незадовільний санітарний стан приміщень кухні та їдалень, неналежне зберігання добових проб, порушення товарного сусідства, використання надщербленого посуду, неякісне ведення бракеражного журналу готових страв.
На зазначені порушення реагували прокурори Володимирецького, Костопільського та Радивилівського районів, внісши в органи освіти документи реагування, які перебувають на розгляді.
Прес-служба прокуратури області
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Чернігівщина: Недопущення ...
Наступна новина: ...
Стили одежды для девочек и мальчиков
Заправка лазерных картриджей в Киеве в СЦ и риски самостоятельной
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ
Святкові стрічки: як додати магії вашому декору
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов