Росія: Путін прокоментував справу Навального

Росія: Путін прокоментував справу Навального

03.08.13 08:03 0 797
Президент Росії Володимир Путін прокоментував справу «Кіровлісу», за якою засудили опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У п’ятницю, спілкуючись з учасниками молодіжного табору «Селігер», Путін сказав: «Мені видалося дивним, не заперечую, що один із тих фігурантів, які проходили у цій справі і почали співпрацювати зі слідством, отримав 4 з половиною роки умовно, а іншому фігурантові, про якого ви згадали, «заламали» 5 років реально».

Говорячи про Навального, російський президент заявив, що будь-яка людина, налаштована на боротьбу зі злом, сама, перш за все, повинна бути бездоганною.

18 липня Ленінський районний суд Кірова засудив Олексія Навального, кандидата на посаду мера Москви, до 5 років позбавлення волі в колонії загального режиму, визнавши його винним в організації розтрати майна місцевого підприємства «Кіровліс». Другий обвинувачений у справі – підприємець Петро Офіцеров – отримав 4 роки позбавлення волі. Раніше Ленінський суд призначив чотири роки умовно третьому фігурантові – гендиректору «Кіровлісу» В’ячеславу Опалєву, який визнав свою провину і уклав досудову угоду про співпрацю.

Навальний і Офіцеров, які перебувають під підпискою про невиїзд, вирок оскаржили.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ