Фрателло:

Фрателло: "Нам потрібні поєдинки із сильними суперниками"

03.08.13 08:10 0 856
Національній збірній України з баскетболу перед Євробаскетом-2013 не потрібні легкі товариські матчі. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це розповів головний тренер української команди Майк Фрателло, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"Тренувальними зборами у Южному я дуже задоволений, ми виконали багато роботи. На жаль, не всі наші гравці змогли бути разом, дехто заліковував травми, дехто був у Сполучених Штатах, у літніх таборах тих клубів, яким вони належать, вони грали у літній лізі, і тепер вже всі повернулися", - сказав він.

"Відтак у нас достатньо розширений склад, і ми намагаємося зараз його "просіяти", побачити хто буде грати на Євробаскеті", - додав тренер.

За словами Фрателло, він задоволений товариськими матчами зі Словенією та Македонією.

"Зараз ми будемо працювати над тим, щоб всі гравці, включно з тими, хто долучився, були на одному рівні. У нас є 10 днів, щоб роз’яснити, навчити, вивести всіх на один рівень форми", - зауважив він.

"Також ми будемо дивитися на змагальний момент, тобто на гравців, які борються за одну позицію, хто зможе довести, що він гравець старту, хто зможе поборотися за те, щоб виходити з лави. Нам не потрібні легкі матчі, потрібні поєдинки з сильними суперниками, тими, хто дозволить нам бути сильнішими", - підсумував наставник.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: На Волині відкрито перший ...

КОМЕНТАРІ