На Житомирщині працівники УДСБЕЗ викрили злочинні махінації голови сільради

На Житомирщині працівники УДСБЕЗ викрили злочинні махінації голови сільради

03.08.13 10:31 0 766
Аби передати у власність місцевому мешканцю ряд нерухомих об’єктів колишнього сільськогосподарського товариства, що знаходяться на території одного з сіл Любарського району, голова сільради зважився на службове підроблення.

Уявне зібрання виконавчого комітету сільради, на якому нібито сімома голосами учасників позитивно вирішено питання визнання права власності нерухомістю на загальну суму близько 100 тисяч гривень, було відображено у протоколі засідання та закріплено відповідним рішенням голови сільради.

От тільки, як з’ясувалося згодом, документи виявилися підробленими. Як повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Житомирській області Юрій Крошко, під час проведеною правоохоронцями перевірки виявилося, що жоден із зазначених у протоколі членів виконавчого комітету не знав ані про засідання, яке відбулося, ані про голосування, в якому нібито безпосередньо брав участь.

Наразі дії сільського голови кваліфіковано за відповідними статтями Кримінального кодексу України – «Зловживання службовим становищем» (ст.364) та «Службове підроблення» (ст.366). У рамках розслідування кримінального правопорушення проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на притягнення до відповідальності винних осіб.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наймолодших учасників ...
Наступна новина: На Полтавщині припинено ...

КОМЕНТАРІ