Вбивцю з Київщини, який діяв за наказом

Вбивцю з Київщини, який діяв за наказом "темних сил", засудили до 18 років ув'язнення

03.08.13 11:32 0 842
52-річна мешканка села Білогородка, що на Київщині, після роботи поверталась додому. Раптом невідомий чоловік напав на неї і наносячи ножові поранення, викрав золоті вироби та сумочку, в якій знаходилось 50 гривень.

Жорстокість скоєного шокувала навіть бувалих міліціонерів. Ледве дихаючи, напівпритомна жінка встигла повідомити про викрадені речі та прикмети нападника. При огляді місця події правоохоронці вилучили жіночу сумочку та порожній гаманець.

У районній лікарні медичні працівники боролись за життя потерпілої, але тяжкі тілесні ушкодження – п’ять глибоких колото-різаних ран - виявилися несумісними з життям. Жінка померла в реанімаційному відділенні.

Оперативники приклали неабияких зусиль, аби в найкоротший термін злочинець опинився на лаві підсудних. Кропітка оперативна робота дала свої позитивні результати. Через тиждень нападника доставили його до Києво-Святошинського райвідділу міліції. Ним виявися 23-річний односельчанин потерпілої, раніше судимий за розбійний напад. Під натиском незаперечливих доказів у скоєному він зізнався, але не розкаявся. Досить дивне виправдання придумав, нібито темні сили затягнули його на те саме місце, де він скоїв свій перший злочин і змусили вчинити вбивство.

Районний суд засудив молодого чоловіка за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та за ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України та виніс вирок – 18 років позбавлення волі.

Києво-Святошинський РВ

ГУМВС України в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ