Транспортні міліціонери викрили посадовця з Джанкою за отримання неправомірної вигоди

Транспортні міліціонери викрили посадовця з Джанкою за отримання неправомірної вигоди

03.08.13 08:33 0 797
Близько 5000 гривень вимагав посадовець одного з підприємств Криму за надання послуг, пов'язаних з перевезенням і завантаженням вантажу.

За інформацією начальника Державної служби боротьби з економічними злочинами лінійного відділу на ст. Сімферополь Управління МВС України на Придніпровській залізниці Олексія Ющенко із заявою про вимагання грошей, до чергової частини звернувся місцевий підприємець, який неодноразово користувався послугами згаданої установи.

Працівники лінійного відділу на ст. Сімферополь під час операції затримали зловмисника у його службовому кабінеті та задокументували факт хабара. Скористатися грошима 54-річний чоловік так і не встиг. 4300 гривень було вилучено при затриманні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). За корупційні діяння посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області Віктор ...

КОМЕНТАРІ