У Львові правоохоронці викрили підпільний покерний клуб

У Львові правоохоронці викрили підпільний покерний клуб

03.08.13 06:35 0 877
Працівники ДСБЕЗ у приміщенні розважального комплексу Львова припинили функціонування покерного клубу, в якому всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в України» надавались послуги азартного характеру та виплачувалась грошова винагорода.

Клуб, що працював у закритому режимі, допуск в середину здійснювався лише для постійних відвідувачів або ж їх рекомендаціями. Крім того було встановлено систему відеоспостереження.

У 2-х ігрових залах вилучено покерні столи, гральні фішки, комп’ютерну техніку із інстальованим спеціальним програмним забезпеченням. Вилучено й більше двадцяти тисяч гривень та вісім сотень доларів, отриманих від протиправної діяльності закладу.

- Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину передбаченого ст. 203 зн.2 Кримінального кодексу України за заняття гральним бізнесом, триває. Організатору діяльності клубу судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 91 тисяча гривень, - розповів Руслан Галаз, начальник УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області .

Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від десяти тисяч до п’ятдесяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання, тобто від 5,7 до 28, 6 мільйонів гривень.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Радіо Свобода закликає ...
Наступна новина: Справу Павла Лапшина у ...

КОМЕНТАРІ