Проведена позачергова атестація міліціонерів Врадіївки

Проведена позачергова атестація міліціонерів Врадіївки

03.08.13 16:36 0 832
За результатами роботи атестаційної комісії підлягають звільненню три працівника міліції Врадіївського райвідділу, ще четверо залишено на службі за умови усунення недоліків та проведення послідуючої атестації у вересні цього року.

У роботі комісії, окрім керівництва міліції області, взяли представники місцевого самоврядування та депутати районного та селищного рівня.

Перевірка здійснювалася щодо рівня професійної підготовки, а також моральних якостей працівників Врадіївського РВ. Зокрема, були перевірені їхні знання за напрямками службової діяльності, щодо загальних вимог чинного законодавства та знання відомчих нормативно-правових актів. Особлива увага приділялася знанням в сфері забезпечення громадської безпеки.

Приймалися до уваги також і атестаційні листи, які були складені на кожного співробітника. У них відображено результати службової діяльності і особисті характеристики на службі й в побуті.

За рішенням атестаційної комісії, три працівника Врадіївського РВ буде звільнено з органів внутрішніх справ, ще чотирьом дали час виправити усі прорахунки у роботі в місячний термін.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ