Поліція в Каїрі застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів

Поліція в Каїрі застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів

03.08.13 17:49 0 1250
У Каїрі в п’ятницю поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів, які зібралися на нові акції на підтримку усунутого з посади президента Мухаммада Мурсі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Прихильники Мурсі організували ходу центральними вулицями міста після п’ятничної молитви. Частина демонстрантів спробувала прорватися до тих, хто бере участь у тривалому сидячому страйку на підтримку Мурсі поруч з мечеттю Рабаа-аль-Адавія

Ще одна група протестувальників була зайнята організацією нового табору для проведення сидячого страйку в передмісті єгипетської столиці Альф-Маскан. Агентство France-Presse, з посиланням на очевидців, повідомило про сутички між демонстрантами і місцевими жителями.

Раніше нова влада Єгипту закликала припинити виступи з вимогою відновлення Мурсі на посаді. Поліція отримала вказівку блокувати доступ до таборів, де проходять страйки.

МЗС Єгипту заявив у п’ятницю, що заступник держсекретаря МЗС Єгипту заявив у п’ятницю, що США заступник держсекретаря Вільям Бернс перебуває з візитом в Каїрі. Представник міністерства повідомив, що в суботу Бернс проведе переговори з тимчасовим міністром закордонних справ Єгипту Набілем Фахмі.

Держсекретар США Джон Керрі заявив днями, що військові, які усунули президента Мурсі 3-го липня, були зацікавлені лише у відновленні демократії в країні. Ці слова викликали гнівну реакцію в ісламістів, які підтримують Мурсі.

PS: Кинофильмы о женщинах-полицейских на сайті Policewoman
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мілевський полетів ...

КОМЕНТАРІ