Одеські правоохоронці привітали ветерана ОВС із 85-річчям

Одеські правоохоронці привітали ветерана ОВС із 85-річчям

03.08.13 13:34 0 1682
Майор міліції у відставці, учасник Великої Вітчизняної війни, ветеран МВС Євген Михайлович Дзюбенко відзначив ювілей. Цього літа він зустрів свій 85-й День народження.

З привітаннями у гості до ювіляра приїхали голова міліцейської обласної ветеранської організації Анатолій Кіршта, а також працівники відділу виховної роботи, які в урочистій обстановці від імені начальника Головного управління МВС України в Одеській області і всього особового складу передали щирі вітання з нагоди ювілею.

Анатолій Кіршта у цей день від усього серця побажав ювіляру міцного здоров'я, довголіття, миру і благополуччя, а також невичерпних сил і незгасаючої життєвої енергії та усіляких земних щедрот.

Потім, у дружній бесіді ветеран МВС поділився з гостями спогадами про фронтові та міліцейські будні. Ювіляр згадав, як будучи молодим співробітником міліції, поодинці затримав злочинця, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої дитини, який був озброєний пістолетом.

Службі в органах внутрішніх справ майор Дзюбенко присвятив понад 30 років свого життя, пішовши у відставку з посади начальника відділення позавідомчої охорони при відділі внутрішніх справ Балтського райвиконкому.

Найперша посада Євгена Михайловича – дільничний Фрунзівської райради. Потім він перейшов на посаду оперуповноваженого карного розшуку Балтського району, пізніше був переведений на посаду старшого інспектора відділу позавідомчої охорони Балтського району. У серпні 1967 року його призначили начальником цього відділу, де він себе і проявив як відмінний керівник, новатор в області охорони. За його керівництва відділ шість разів був на першому місці, 5 разів другим і три рази третім з виконання соцзобов'язань в області.

Євген Михайлович Дзюбенко велике значення в роботі приділяв вихованню кадрів. Саме він оснастив в районі пожежною охоронною сигналізацією поштові відділення, ощадні каси, каси колгоспів і радгоспів, а пізніше всі торгові об'єкти області. Не раз сам розкривав майнові злочини.

За свою нелегку міліцейську працю ветеран МВС був заохочений 15 разів подяками за бездоганне несення служби, нагороджений медаллю «Ветеран праці» та медалями «За бездоганну службу» 1-го, 2-го, 3-го ступеня, а також численними цінними подарунками.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники міліції ...
Наступна новина: На Дніпропетровщині викрито ...

КОМЕНТАРІ