У тернопільській міліції піклуються про вдів загиблих працівників ОВС

У тернопільській міліції піклуються про вдів загиблих працівників ОВС

04.08.13 09:32 0 925
Напередодні Дня пам’яті працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків в Тернопільському обласному управлінні стали вже традиційними спілкування з рідними загиблих. На зустріч до керівника управління кадрового забезпечення обласної міліції Віктора Гулича прийшла Людмила Слободян.

Чоловік Людмили Олександрівни – міліціонер-кінолог ВДСО Павло Володимирович Слободян загинув під час виконання обов’язків у квітні 2004 року. Тоді молода жінка залишилася одна з річним немовлям на руках. Піклуючись про жінку, керівники підрозділу в свій час, сприяли у її працевлаштуванні, систематично надають матеріальну допомогу.

В ході спілкування Віктор Гулич сказав: «Наш святий обов’язок дбати про родини загиблих колег і нехай не завжди ми маємо змогу допомогти матеріально, але пам’ятайте, що Ви можете розраховувати на нашу підтримку у будь-якій ситуації. Обіцяємо, що ми і надалі будемо докладати максимум зусиль для того, щоб сім’ї загиблих міліціонерів не залишалися на одинці зі своїм горем та не відчували себе покинутими».

Обговорили і найбільш проблемне питання родини Слободян - це покращення житлових умов. Людмилу Олександрівну запевнили у докладені всіх зусиль у вирішенні її соціально-побутових проблем. Приємним завершенням зустрічі стало вручення керівництвом матеріальної допомоги та пропозиції щодо безкоштовного оздоровлення 10-річної доньки Віри у дитячому санаторії в місті Євпаторії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Підопічні львівського ...

КОМЕНТАРІ