На Харківщині працівники міліції за півтори години розкрили тяжкий злочин

На Харківщині працівники міліції за півтори години розкрили тяжкий злочин

04.08.13 08:47 0 1076
За гарячими слідами працівники Ізюмської міліції затримали 27-річного мешканця району, який скоїв розбійний напад на пенсіонерку.

До чергової частини Ізюмського МВ надійшло повідомлення від фельдшера центральної міської лікарні про те, що до них звернулась 83-річна мешканка міста Ізюм. Медики констатували у жінки перелом кісток носу зі зміщенням.

Працівники слідчо-оперативної групи опитали потерпілу та встановили, що пенсіонерка рано вранці направилась до лісу за грибами. Приблизно у другій половині дня до неї підійшов невідомий молодий чоловік, який без будь-яких причин побив нещасну жінку.

Працівниками міліції було вжито всіх необхідних заходів для встановлення особи зловмисника. Правоохоронці склали фоторобот ймовірного нападника, перевірили за базами даних сотні осіб, які раніше притягувались до відповідальності за скоєння подібних злочинів. Згодом проведена робота дала позитивний результат. Вже через півтори години за «гарячим слідом» працівники міліції затримали 27-річного місцевого мешканця, який зізнався у скоєнні злочину та надав правдиві свідчення про обставини його скоєння.

З’ясувалося, що чоловік, гуляючи лісом, зустрів там жінку похилого віку. Він побачив, що пенсіонерка назбирала цілий кошик грибів та вирішив відібрати у неї лісові дари. Нелюдь вдарив нещасну палицею по обличчю, забрав у неї гриби та особисті речі. Затриманий пояснив, що напав на жінку з метою нажитися за рахунок чужого майна.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та за ухвалою Ізюмського міськрайонного суду заарештовано.

Стан здоров’я потерпілої задовільний, на даний час вона знаходиться на стаціонарному лікуванні в міській лікарні.

Слідчим відділом Ізюмського МВ відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Покарання для зловмисника може сягнути семи років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В результаті нападу ...
Наступна новина: Законодавство про ...

КОМЕНТАРІ