Миколаївські правоохоронці затримали чоловіка, який здійснив розбійний напад на водія таксі

Миколаївські правоохоронці затримали чоловіка, який здійснив розбійний напад на водія таксі

04.08.13 06:47 0 927
05 липня 2013 року до хірургічного відділення ЛШМД м. Миколаєва з діагнозом ножове поранення шиї доставлено місцевого мешканця, водія таксі (http://mvs.gov.ua/mvs/control/mykolaiv/uk/publish/article/98724). За підозрою у вчиненні цього злочину затримано раніше судимого 30-річного місцевого мешканця.

Слідчим відділенням Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області було розпочато кримінальне провадження за ст. 187 КК України «Розбій». Вжитими заходами співробітниками карного розшуку за скоєння даного злочину було затримано раніше судимого 30-річного місцевого мешканця.

З’ясувалося, що тієї ночі він сів у автомобіль потерпілого та сказав адресу, куди його потрібно доставити. Прибувши на місце, пасажир несподівано приставив до шиї водія ніж. Проте, останній не розгубився та почав чинити опір. Між чоловіками виникла бійка, в результаті якої водій отримав поранення шиї. А зловмисник, побачивши світло фар автомобіля, що наближався до них, – втік. Але, співробітники міліції його затримати - чоловік переховувався в іншому місті України. Наразі за даним фактом триває слідство.

ГЗГ ММУ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові завтра можлива ...
Наступна новина: Миколаївські ДАІшники ...

КОМЕНТАРІ