Вінницькі бійці

Вінницькі бійці "Ягуару" забезпечують правопорядок на Одещині

04.08.13 08:00 0 896
Близько 200 військових правоохоронців Калинівського полку спеціального призначення внутрішніх військ МВС України приступили до несення служби з охорони громадського порядку в Приморському та Київському районах Одеси.

Військові правоохоронці Вінниччини забезпечують спокій відпочиваючих в Бєлгород – Дністровському, Комінтернівському, Кілійському, Овідіопольському, Татарбунарському районах Одеської області.

«Основне завдання міліції, - розповідає заступник начальника Головного управління міліції Одеської області Дмитро Фучеджи, - це підтримання правопорядку в курортній зоні і протидія злочинним посяганням. Місцеве населення і гості курортів мають почувати себе безпечно в громадських місцях. В будь-якій ситуації кожна людина може розраховувати на допомогу з боку міліціонерів та військовослужбовців, адже вони завжди поруч».

Перед початком несення служби працівники місцевої міліції довели оперативну обстановку та особливості несення служби в місцях виконання військовослужбовцями службово – бойових завдань.

За три дні служби спецназівцями затримано 16 чоловік за скоєння адміністративних правопорушень та спільно із міліціонерами викрито та затримано гастролерів, які із собакою бійцівської породи нападали на громадян та відбирали у них гроші та цінні речі. Правопорушники забрали останні 700 гривень у пенсіонера, та побили 47- річного чоловіка, після чого відібрали у нього мобільний телефон та 50 гривень. Одесит звернувся до патруля внутрішніх військ та повідомив прикмети нападників. Через 15 хвилин, спецназівці з Калинівки затримали грабіжників та передали їх до Приморського райвідділу міліції.

Військові правоохоронці забезпечуватимуть безпеку місцевих жителів та відпочиваючих до 21 серпня 2013 року.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Миколаївські ДАІшники ...
Наступна новина: Тернопіль: фестиваль ...

КОМЕНТАРІ