В Івано-Франківській області сусід-помічник виявився злодієм

В Івано-Франківській області сусід-помічник виявився злодієм

04.08.13 09:32 0 943
Днями в чергову частину Рогатинського РВ поступило повідомлення від пенсіонерки села Діброва Рогатинського району про те, що сусід викрав у неї футляр з грошима в сумі 5500 грн.

Як з’ясувалось, чоловік не працює, а на прожиття заробляє тим, що допомагає людям у селі по господарству, за що отримує гроші . Тому жінка й звернулась до нього допомогти винести їй меблі з однієї кімнати в іншу, він без вагань погодився. Накриваючи поліетиленовою плівкою кахельну пічку, побачив на ній круглий футляр, який поклав собі у кишеню. Зробивши всю роботу, зловмисник пішов додому. По дорозі він відкрив футляр та побачив там гроші, які витягнув, а футляр викинув у річку.

Працівники міліції затримали чоловіка, коли той повернувся з Івано-Франківська. За пів дня 50-річний односельчанин встиг витратити певну суму грошей на власні потреби.

Під час спілкування з правоохоронцями він спочатку заперечував факт крадіжки грошей з господарства потерпілої, проте пізніше зізнався у скоєному.

По даному факту відкрите кримінальне правопорушення за ст. 185 ч. 1 КК України. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

СГЗ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові на площі Ринок ...
Наступна новина: У тернопільській міліції ...

КОМЕНТАРІ