У Львові в суботу відбудеться велопроща в Страдч

У Львові в суботу відбудеться велопроща в Страдч

04.08.13 12:34 0 1181
В суботу, 3 серпня відбудеться велопроща до с. Страдч. Велопроща має на меті поєднати активний відпочинок та духовне збагачення, пожертвувати своїм часом, проте отримати вдвічі більше наснаги до життя, засвідчити, що львівська молодь – свідома і активна. Учасниками велопрощі може стати молодь, віком від 15 років.

Збір учасників велопрощі розпочнеться о 8:00 год. год. біля гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла, що на вул. Театральна, 11. Після молитви у храмі всі охочі будуть ознайомлені з маршрутом велопрощі, яка стартує о 9:00 год. за маршрутом: вул. Театральна, пр. Свободи, вул. Гнатюка, вул. Листопадового Чину, вул. Городоцька, вул. Ярослава Мудрого, вул. Т. Шевченка. Після приїзду в с. Страдч прочани матимуть можливість відпочити та пройти Хресну дорогу.

Всі охочі взяти участь у велопрощі, але не мають власного велосипеда, можуть взяти його на прокат. Хто не може їхати на велосипеді у зв’язку зі станом здоров’я чи через інші причини, може добратися у с. Страдч самостійно, і вже там приєднатися до прочан.

Цей захід організовує спортивний відділ Місії «Центр Опіки Сиріт» Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви, за підтримки молодіжної християнської спільноти «Молодь Марії» та управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради.

— Це захід, який поєднує в собі спортивний та духовний розвиток молодого покоління. Запрошуємо всіх долучитися до заходу. — Юрій Юрдига, спеціаліст 1-ї категорії відділу фізичної культури та спорту управління молоді, сім’ї та спорту

Контактні особи:

о. Роман Прокопець, організатор велопробігу

(097) 295 36 06, e-mail: procopecj@gmail.com

Михайло Качмар, волонтер, представник спортивного відділу «Центру Опіки Сиріт»

(097)418 77 59, e-mail: lemcitypatriot@gmail.com

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Кравцов залишить "Мілуокі"
Наступна новина: Сьогодні у львівському ...

КОМЕНТАРІ