Сьогодні у львівському терцентрі пройде майстер-клас в гуртку ручної праці та екскурсія виставкою живих метеликів

Сьогодні у львівському терцентрі пройде майстер-клас в гуртку ручної праці та екскурсія виставкою живих метеликів

04.08.13 12:35 0 1185
Львів соціальний. Для львів`ян літнього віку проводять цікаві заходи та зустрічі пізнавально-розвиткового характеру.

2 серпня о 12 год. у центрі денного дозвілля, що при Храмі Св. Климента Папи літні люди в гуртку ручної праці набуватимуть навики такої техніки в’язання, як гачкування.

Тоді ж, о 12 годині люди похилого віку відвідають виставку живих метеликів.

— Літні люди займаючись рукоділлям стимулюють свою фізичну та розумову діяльність та мають змоги підвищити навики робити з підручними матеріалами для виготовлення корисних речей та елементів інтерєру, а виставка метеликів для літніх людей принесла багато позитивних вражень, повідомив в. о. директор Львівського міського терцентру Андрій Стрієшин

Центр створено відповідно до ухвали Львівської міської ради від 18.06.2009 року № 2695 з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Процес виготовлення полотна або мережива вручну з ниток за допомогою в'язального гачка. Вважається більш легким видом рукоділля в порівнянні з в'язанням спицями. При в'язанні гачком робоча нитка дотримується великим і вказівним пальцями лівої руки. Гачок тримається в правій руці великим і вказівним пальцями з опорою на третій палець. Нитка накидається на гачок, протягнуто у вільну петлю, і витягується через неї. Основні типи петель у в'язанні гачком: повітряна, напівстовпчик, стовпчик без накиду, стовпчик з накидом.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові в суботу ...
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ