У Яремчі обурена громада зірвала комуністичний шабаш. У Симоненка влучили яєчним «залпом»

У Яремчі обурена громада зірвала комуністичний шабаш. У Симоненка влучили яєчним «залпом»

04.08.13 15:23 0 1399
4 серпня 2013 громада Яремчанщини разом зі свободівцями Прикарпаття зірвали комуністичний шабаш, який червоні провокатори на чолі із Симоненком планували провести в Яремчі. Близько півтисячі обурених краян та свободівців Івано-Франківщини не дозволили комуністам провести так зване відзначення 70-тиріччя рейду Ковпака. Водночас громада Микуличина намагається дістатися до лісового табору комуністів та вимагає забратися з їхньої землі.

Прикарпатці вийшли із гаслами «Петро Симоненко – повія олігархів!», «Серп і молот – смерть і голод», «Комуняку на гіляку!» тощо. Тільки кордони «Беркуту» змогли стримати гнів людей, які продемонстрували небажаним гостям своє ставлення до них та їхніх «добродіянь». Адже краяни добре пам’ятають і репресії, і виселення, і війну комуністичного режиму проти армії нескорених – УПА. Завдяки злагодженим діям українців не було розгорнуто червоні прапори, а Петро Симоненко відчув на собі влучні яєчні «залпи».

Крім того, працівники «Беркуту» спровокували сутичку, однак попри неадекватну поведінку правоохоронців, громада не дала комуністам провести мітинг і прес-конференцію. Симоненкові вдалося похапцем кинути квіти до пам’ятника – і то лише завдяки посиленій охороні.

«Якби не допомога правоохоронців – комуністи в Яремчі зазнали би такої самої розгромної поразки, якої зазнав Ковпак.

Таким чином Прикарпаття висловило свою оцінку діяльности КПУ у державі та ставлення до всіх злочинів комуністів.

Також свідомі мешканці Микуличина заблокували виїзд представників КПУ з їхнього лісового табору, поваливши дерева. Крім того громада, яку спиняє лише численна охорона «лісових комуністів», вимагає від червоних зайд негайно забратися з Яремчанщини.

Бандерівський край не допустить реваншу комуністів, які служать олігархам Партії регіонів!», – зазначив народний депутат України свободівець Руслан Марцінків, який разом із громадою протистояв червоному шабашу.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ