Чи можна стати бізнесменом маючи менше 100 000 гривень

Чи можна стати бізнесменом маючи менше 100 000 гривень

05.08.13 10:35 0 6022
Не всякий бізнес вимагає величезних вкладень грошей і сил. Аналітики сайту безкоштовних оголошень Slando досліджували пропозиції продажу дрібного бізнесу і з'ясували, скільки коштує стати власником вже розкрученого справи.

Приклади бізнесу вартістю до 100 тис. гривень, які продають на Slando:

Інтернет-магазини. На Slando можна знайти безліч пропозицій продажу інтернет-магазинів. Їх вартість становить від декількох сотень до декількох тисяч гривень. Наприклад, чинний інтернет-магазин з продажу чаю та кави готові продати всього за 4000 гривень.

Інтернет-магазин + послуги. Одночасно заробляти на продажі та послуги можна, якщо прикупити інтернет-магазин з продажу кондиціонерів з командою, яка здійснює їх монтаж. Ціна такої пропозиції у Києві - 10 000 гривень.

Кафе / бар. Маючи 35 000 гривень можна купити автомобільний причіп, переобладнаний під кав'ярню. А за наявності 90000 гривень можна стати власником пивного бару на території ринку в Донецьку.

Магазини. Відносно недорого продаються вже обладнані магазини. Наприклад, у центрі Луганська продається магазин (приміщення в оренді) під назвою «Все по електриці». Продавець готовий віддати обладнане приміщення, залишки товару на 28 000 гривень, два діючих сайту і контакти дилерів за 36000 гривень. За 40 000 грн. в Сімферополі пропонують обладнаний магазин зоотоварів і працюючий інтернет-магазин на додачу. А за 60 000 гривень в Києві пропонують викупити працюючий магазин дитячих товарів і канцелярії.

Послуги. За 40 тис. гривень можна стати власником працюючого шлюбного агентства з обладнаним офісом (в оренді) у Луганську. За таку ж суму можна прикупити ломбард в Донецьку. У 96 тис. грн оцінює власник своє ательє з ремонту та пошиття жіночого одягу в Донецьку. А вже за 100 000 можна стати власником туристичного агентства з офісом у Києві.

Розваги. У 45 тис. гривень оцінюють продавці на Slando пересувний планетарій. За 50 000 грн. можна викупити клуб настільного тенісу у Києві в ТЦ Аркадія. А за 64,5 тис. грн. пропонують обзавестися вантажівкою Mercedes-Benz з обладнаним кінотеатром всередині.

Виробництво. У Житомирі готові віддати налагоджений столярний бізнес за 50 000 гривень. А в Тернополі продають цех художньої ковки за 72 тис. грн. В обох випадках приміщення знаходяться в оренді, а обладнання - власне.

Автопослуги. На Slando також багато пропозицій про продаж автомийок або шиномонтажей. Їх вартість стартує від 48 000 гривень.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них більше 10 тис. припадає на розділ «Продаж бізнесу».

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Обмеження суми готівкових ...

КОМЕНТАРІ