ПриватБанк запустив безкоштовні грошові перекази з Росії в Україну

ПриватБанк запустив безкоштовні грошові перекази з Росії в Україну

05.08.13 11:22 0 1034
З 5 серпня ПриватБанк запустив послугу відправки грошових переказів PrivatMoney з Росії в Україну без комісій. Як повідомили в банку, відправити безкоштовний в Україну переказ можна в будь-якому відділенні, більше 1900 банкоматах або 560 терміналах самообслуговування російського ПриватБанку. Також без комісії можна відправляти гроші в Україну через більш 120000 QIWI Терміналів, більше 5000 терміналів Елекснет та відділення банків-партнерів PrivatMoney в Росії.

Щоб відправити безкоштовний переклад з Росії в Україну, достатньо заповнити просту форму для здійснення переказу і вказати номер телефону одержувача. Після відправки грошей з ним зв'яжеться оператор ПриватБанку і здійснить виплату переказу на картку або запросить у відділення для отримання переказу.

Перекази без комісій можна відправити у російських рублях, доларах, євро. Отримати можна в російських рублях, доларах, євро, а зарахувати переказ можна і в гривнях на картку ПриватБанку.

"Ми зробили простий, зручний і безкоштовний сервіс. Фактично це змінює сформовану модель ринку переказів - тепер наші клієнти можуть отримувати перекази від родичем і друзів з Росії абсолютно безкоштовно, - говорить керівник Бізнесу Платежі та перекази ПриватБанку Михайло Рогальський. - Процедура відправки займає всього пару хвилин, а отримати гроші можна вже через кілька хвилин після відправки переказу без комісії і навіть не приходячи до відділення банку. "

Отримати переказ без комісії можуть всі власники карток Універсальна та карт для виплат ПриватБанку. Якщо у клієнта немає однієї з цих карт, її можна безкоштовно оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо клієнт відмовляється від оформлення карти Універсальна, то зарахування переказу здійснюється на карту для виплат з комісією 2%. Також на пільгові переклади діє обмеження по сумі виплати переказів не більше 5 000 дол. США на місяць. Якщо сума переказів в місяць перевищує обмеження, то комісія за виплату становить 1%. Детальну інформацію про безкоштовні перекладах з Росії в Україну можна отримати за телефоном служби підтримки російського банку 8800200 20 80, в будь-якому з 253 відділень банку в Росії і 3950 відділень в Україні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ