У Львівській області у Самборі провели нараду по профілактиці насилля у сім'ї

У Львівській області у Самборі провели нараду по профілактиці насилля у сім'ї

05.08.13 13:27 0 1006
У Самборі, 31 липня, відбулась спільна нарада фахівців Самбірського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з дільничними інспекторами міськвідділу міліції.

У нараді взяв участь заступник голови Самбірської районної державної адміністрації Ігор Бобровський. Обговорено питання співпраці згаданих соціальних служб із дільничними інспекторами міліції щодо профілактики насильства в сім’ї, а також проведення відповідної роботи із сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах.

Присутнім було роз’яснено їх обов’язки з профілактики насильства в сім’ї. Визначено основні завдання діяльності. З даних питань виступили директор Центру Міньків Галина Богданівна, а також спеціалісти відділу соціальної роботи Центру Олександра Башак та Марія Федишак.

Начальник сектору дільничних інспекторів Самбірського міськвідділу міліції майор Степан Пітусь узагальнив напрацювання спільної наради фахівців із соціальної роботи Самбірського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і дільничних інспекторів міліції.

Тетяна Охріменко, помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ