Для закупівлі квартир інвалідам війни планом асигнувань на 2013 рік Житомирській області передбачено 4503,8 тис.грн.

Для закупівлі квартир інвалідам війни планом асигнувань на 2013 рік Житомирській області передбачено 4503,8 тис.грн.

05.08.13 13:13 0 833
В регіоні реалізовується низка державних Програм, зокрема: регіональна програма будівництва та придбання доступного житла, програма забезпечення молоді житлом, програма здешевлення вартості іпотечних кредитів для будівництва доступного житла, програма забезпечення житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни.

Для закупівлі квартир інвалідам війни планом асигнувань на 2013 рік Житомирській області передбачено 4503,8 тис.грн., за рахунок яких на вторинному ринку можливо придбати близько 15 квартир.

На засіданні робочої групи з питань забезпечення житлом інвалідів війни було прийнято рішення про розподіл квартир із розрахунку найбільшої чисельності інвалідів, які перебувають у черзі на поліпшення житлових умов, а саме: м. Житомир – 7 квартир, м. Новоград-Волинський – 2 квартири, м. Бердичів – 2 квартири, м. Коростень – 2 квартири, Коростишівський район – 1 квартира, Бердичівський район – 1 квартира.

Повноваження щодо здійснення процедури закупівлі делеговано департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації. На проводиться відбір та оформлення 3 квартир у м. Бердичеві.

Станом на 1 серпня 2013 куплено 2 квартири. В межах коштів, що знаходяться на рахунку у розпорядника коштів нижчого рівня (282 тис.грн), на днях планується придбати ще 2 квартири.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Луцьку з 6 серпня ...

КОМЕНТАРІ