В Житомирській області рятувальники та лісники вивели грибників, які близько 2 годин блукали в лісі

В Житомирській області рятувальники та лісники вивели грибників, які близько 2 годин блукали в лісі

05.08.13 13:18 0 882
3 серпня близько 19:30 на пункт зв’язку 10 державної пожежно-рятувальної частини Новограда-Волинського надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що вони разом із дружиною заблукали у лісі.

Як з’ясувалося, того дня о 6-й годині ранку подружжя поїхало по гриби та зайшло у ліс зі сторони села Ужачин Новоград-Волинського району, де взяли напрямок у бік села Федорівка.

Не зважаючи на те, що у даній місцевості вони перебували не вперше, вийти з лісу вони не змогли і заблукали. Після кількох невдалих спроб залишити ліс, близько 19:30 грибники зателефонували до пожежно-рятувальної служби, працівники якої зв’язалися із сільським головою. Останній, у свою чергу, повідомив лісника, що обслуговує вищевказаний район.

Як з’ясувалося потім – чоловік із дружиною відхилилися від запланованого маршруту на відстань близько 6-ти кілометрів у глиб лісу. Тільки за допомогою мобільного зв’язку та вказівок лісника близько 21:30 грибників було виведено на проїжджу частину, де їх невдовзі забрали знайомі.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбувся ...
Наступна новина: Тернопільські футболісти ...

КОМЕНТАРІ