В Чернігівській області потонуло дві людини

В Чернігівській області потонуло дві людини

05.08.13 13:03 0 930
04 серпня о 10:40 до служби 101 у Чернігівському районі надійшло повідомлення про те, що в с. Жавинка дачники садового товариства "Волна" виявили в р. Десна та витягли на берег тіло молодої жінки. На місце події прибули співробітники районного відділу Управління ДСНС та з’ясували, що трагедія сталася з 31-річною мешканкою м. Чернігова. Вона 02 серпня разом з друзями відпочивала на дачі. Після застілля компанія пішла купатися. Коли згодом молоді люди повиходили з води, а жінка ні, то її зникненням так ніхто і не перейнявся та не став шукати.

Також 04 серпня близько 19:00 в р. Десна поблизу с. Улянівка Чернігівського району місцеві жителі виявили та витягли на берег тіло невідомого чоловіка віком приблизно 40 років. Особа загиблого та причина його смерті встановлюються.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС у Чернігівській області звертає увагу населення на необхідність суворого дотримання правил безпечної поведінки під час купання. Не запливайте далеко від берега, не заходьте у воду в нетверезому стані та не пірнайте з берега у невідомих місцях.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ