Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 14 пожеж

Івано-Франківщина: за минулі вихідні в області виникло 14 пожеж

05.08.13 13:06 0 814
3 серпня о 10.07 год. в селищі Букачівці Рогатинського району виникла пожежа легкового автомобіля «Opel Vectra». Вогнем пошкоджено салон та моторний відсік іномарки. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

3 серпня о 16.28 год. в селі Гериня Болехівської міськради на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю, перекриття споруди на площі 60 м.кв, 1,5 т. сіна та пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Того ж дня о 16.48 год. в обласному центрі по вулиці Новгородській виникла пожежа в квартирі одного із житлових будинків. Вогнем пошкоджено відеомагнітофон та телевізор. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку мешканців квартири.

3 серпня о 18.06 год. в селі Пасічна Надвірнянського району сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та пошкоджено підлогу і стіни споруди. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

4 серпня о 06.44 год. в селі Сівка-Калуська Калуського району виникла пожежа в недіючому адміністративному корпусі колишнього рудника «Ново-Голинь». Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

4 серпня о 13.45 год. в обласному центрі по вулиці Горбачевського виникла пожежа на другому поверсі двохповерхового недіючого приміщення. Вогнем пошкоджено дерев`яний диван. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 серпня о 00.24 год. в селі Вишків Долинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено перекриття і покрівлю споруди на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулі вихідні 3-4 серпня пожежно-рятувальні підрозділи області 5 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави та сміття.

Загалом з початку року в області виникло 920 пожеж, у вогні загинуло 34 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: В Ужгороді міліція ...

КОМЕНТАРІ