У Рівненській області внаслідок пожежі загинув 71 – річний чоловік

У Рівненській області внаслідок пожежі загинув 71 – річний чоловік

05.08.13 13:10 0 860
О 04:00 3 серпня за номером «101» надійшло повідомлення, що у селі Великі Цепцевичі, Володимирецького району горить житловий будинок. До місця події відразу було направлено чергову варту 16 державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборцям довелося подолати відстань у 30 кілометрів, аби дістатися до місця пожежі. На момент прибуття, дерев’яний житловий будинок із середини вигорів майже повністю, вогнем був охоплений дах, а з вікон йшов густий чорний дим. На ліквідацію пожежі було подано водяні стволи. За півгодини напруженої роботи вогонь вдалося повністю загасити. Не зважаючи на вжиті оперативні заходи, на рештках згарища було виявлено обгорівше тіло 71-річного господаря оселі.

Встановлюючи всі передумови загибелі чоловіка, співробітникам слідчо – оперативної групи вдалося з’ясувати, що напередодні ввечері пенсіонер добряче хильнувши оковитої зчинив сварку з дружиною та вигнав її з хати. Дружина пішла ночувати до дочки. Очевидно чоловік зморений алкоголем заснув із запаленою цигаркою у руках, що очевидно і стало причиною виникнення пожежі. Односельчани також стверджують, що після вживання спиртних напоїв господар полюбляв курити у ліжку.

Наразі всі обставини даної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна группа міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Слід додати, що з початку поточного року внаслідок куріння у ліжку в нетверезому стані на території Володимирецького району виникло 6 пожеж, внаслідок яких загинуло двоє громадян.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дефлімпійські ігри - 2013: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ