Бажання випити штовхнуло жителя Іллічівська на скоєння злочину

Бажання випити штовхнуло жителя Іллічівська на скоєння злочину

05.08.13 12:41 0 1702
Іллічівськими правоохоронцями затримано молодика, який викрав та продав чужі речі, адже йому дуже кортіло випити. Ціною такої випивки стануть кілька років позбавлення волі.

Мешканка селища Олександрівка, що біля Іллічівська Одеської області, запросила до себе додому двох малознайомих чоловіків, які принесли з собою пляшку горілки. Після її розпиття, гості зазбиралися додому. Йдучи, один із них прихопив зварювальний апарат, що належав довірливій господарці.

Увечері наступного дня заповзятливий молодик прийшов знову. Цього разу він намагався зняти акумулятор з автомобіля, що стояв біля двору жінки та належав її знайомому.

Господиня, яка вже встигла пошкодувати про свою необдуману гостинність, прогнала нахабу і по телефону покликала власника машини, разом з яким сховала її у двір.

Але вночі небажаний гість знову завітав у це подвір’я і все-таки зняв з автомобіля акумулятор, адже йому, як з’ясувалося трохи пізніше, терміново були потрібні гроші на алкоголь.

Акумулятор він продав усього за 40 гривень. Цього йому виявилося замало, тому він повернувся, і, скориставшись тим, що жінка пішла до міліції писати заяву, витягнув з її будинку ще й ноутбук.

Коли правоохоронці приїхали на місце події оглядати автомобіль, то зафіксували ще й крадіжку ноутбука. При цьому потерпіла не могла назвати нічого, крім імен своїх товаришів по чарці.

До ранку міліціонерам вдалося з'ясувати особу зловмисника. Він же до того часу встиг продати ноутбук за 1000 гривень і випити нарешті стільки, скільки хотів. Як з'ясували правоохоронці, любитель випити за чужий рахунок раніше вже мав проблеми з законом - був засуджений у 2009 році за грабіж.

Працівники міліції затримали чоловіка та вилучили крадені речі. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Іллічівський МВ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Петро Колодій привітав ...

КОМЕНТАРІ