На Волині сімейне свято закінчилося вбивством

На Волині сімейне свято закінчилося вбивством

05.08.13 14:49 0 1609
На Волині, у Ківерцівському районі, сімейна сварка закінчилася трагічно: конфлікт вирішували з допомогою ножа. У результаті батько загинув, а син опинився в міліції.

Конфлікти у цій сім’ї траплялися часто, оскільки члени родини полюбляють заглядати в чарку. А, перебуваючи в захмелілому стані, починають пригадувати один одному старі образи.

Того вечора сім’я святкувала сорок років спільного життя. Звичайно прийшли у гості сини зі своїми дружинами та дітьми. Розпочалося застілля. Згодом усі вийшли на подвір’я, в будинку залишилися лише батьки. Через деякий час повернувся 32-річний син. Між ними розпочалася сварка. Раптом 63-річний господар схопив ніж. У цей момент прибігла мати та вибила віником небезпечний предмет із руки чоловіка. Згодом батько узяв інший ніж, який знайшов на кухні, і штурханина з продовжилася. У результаті чоловік порізав синові обличчя, а той встромив лезо рідній людині у грудну клітку. Невдовзі потерпілий помер.

– Сімейні сварки у цій родині траплялися мало не щодня, – розповів старший слідчий Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Бутейко – Потерпілий навіть отримав судимість за те, що в минулому наніс ножове поранення старшому синові. 32-річний чоловік затриманий та знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання. У своє виправдання говорить, що вбивати батька не хотів. Однак у ході слідства буде з’ясовано всі обставини скоєння даного правопорушення.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ