ПриватБанк відкрив нову зону самообслуговування 24/7 у місті Рівне.

ПриватБанк відкрив нову зону самообслуговування 24/7 у місті Рівне.

05.08.13 15:48 0 1870
У місті Рівне у найбільшому відділенні ПриватБанку по вулиці Київській, 21, що у торговому центрі “ПОЛІТОН”, відкрилась зона цілодобового обслуговування, в якій працюють термінали самообслуговування та банкомати.

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування, що працюють 7 днів тиждень і 24 години на добу.

"Ми розташували зону самообслуговування в зручному для наших клієнтів місті, - говорить керуючий Рівненською філією ПриватБанку Василь Власенко. - Зону відкрито в центральній частині Рівного в найбільшому відділенні ПриватБанку, розташованого в Торговому центрі “ПОЛІТОН”. Важливо, що такі зони додають клієнтам додаткові зручності та створюють цілодобовий доступ до широкого спектру банківських послуг. Так, не кожен клієнт з причини зайнятості може відвідати наші відділення протягом дня, а у такій зоні самообслуговування можна і вдень, і вночі швидко погасити кредит, отримати гроші з карткового рахунку, здіснити комунальні чи інші платежі чи попонити мобільний".

Як зазначили в банку, користуватися послугами таких зон зможуть тільки клієнти ПриватБанку - пропуском у відділення самообслуговування стане пластикова карта банку. Вони працюють без вихідних та перерв, а отримати всі банківські послуги тут можна за допомогою терміналу самообслуговування і банкомату. Як відзначають у банку, управління такими банківськими пристроями зрозуміло і доступно будь-якому клієнту. А для тих, хто буде вперше користуватися системою самообслуговування, у відділеннях є зручні покрокові інструкції з оплати послуг за допомогою терміналів або отримання переказу на карту.

Відділення відкрито за адресою м. Рівне, вул. Київська 21, Торговий центр “ПОЛІТОН”.

В Рівненській філії Північно-Західного РУ ПриватБанку працює 64 відділень, 163 банкоматів, 176 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


прес-офіс ПриватБанку в Рівному:
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ